Ανιχνευτής Μετάλλων / Χρυσού Nokta Velox One
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ότι ακριβώς θα μπορούσατε να περιμένετε από έναν ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού. 
Υψηλή απόδοση  στα πιο δύσκολα εδάφη. Μεγάλο βάθος. Ταχύτητα. Ευκολία στη χρήση. Μειωμένο βάρος και εργονομία. Το μηχάνημα χρυσού Velox τα έχει όλα.

Είναι ιδανικός για νομίσματα, κοσμήματα, κειμήλια και για μικρούς μεταλλικούς στόχους που είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ο ανιχνευτής Velox έχει αναπτυχθεί για δύσκολες εδαφικές συνθήκες. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό gold detector ανιχνευτή που συνδυάζει μεγάλο βάθος εντοπισμού, ταχύτητα, ευκολία στην χρήση με νέα σχεδίαση του πηνίου αναζήτησης και νέες ιδικές ρυθμίσεις που προσφέρουν άνετη χρήση σε υψηλά επίπεδα ανοργανοποίησης. 


Ο εντοπισμός στόχων σε βάθη που δεν μπορούν να φτάσουν οι υπόλοιποι ανιχνευτές θα γίνει μια ευχάριστη διαδικασία όπως και η αναζήτηση σε εδάφη με υψηλό επίπεδο ανοργανοποίησης (έδαφος με μεγάλη περιεκτικότητα σε άλατα, βρεγμένη άμμος παραλίας, βρεγμένο οργωμένο έδαφος, έντονες μαγνητικές συνθήκες εδάφους) που προκαλούν προβλήματα στους περισσότερους ανιχνευτές.




Διακόπτης απόρριψης σιδήρου και διαχωρισμός σιδήρου

Ο διακόπτης σιδήρου σας δίνει την δυνατότητα να εξουδετερώσετε τα σιδηρούχα μέταλλα έτσι ώστε όταν δεν επιθυμείτε τον εντοπισμό τέτοιου είδους μετάλλων μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον διακόπτη στην θέση off. Επίσης παρέχει ευκολία στην χρήση σε περιοχές με πολλούς άχρηστους στόχους. 

Επιπλέον σε περιοχές με πολλά σιδηρούχα μεταλλεύματα και σε παραλίες, ο διαχωρισμός του σιδήρου αντιμετωπίζει την επιρροή του εδάφους όπως το σήμα σιδηρούχων στόχων και μπορεί να εξαλειφθεί βάζοντας τον διακόπτη του σιδήρου στην θέση off. Επίσης ο ανιχνευτής ανταποκρίνεται με χαμηλό τόνο στα μέταλλα που περιέχουν σίδηρο ώστε να διαχωρίζονται πιο εύκολα.

Διαχωρισμός Μετάλλων

Ο διαχωρισμός μετάλλων του metal and gold detector Velox είναι σταθερός και πολύ απλός στην λειτουργία του. Παράγει έναν προειδοποιητικό υψηλό ηχητικό τόνο για τα μη-σιδηρούχα μέταλλα και ένα χαμηλό ηχητικό τόνο για τα σιδηρούχα μέταλλα. 

Ενίσχυση Ηχητικού Σήματος

Το ασθενές σήμα που παράγεται από μικρά αντικείμενα ή αντικείμενα σε μεγάλο βάθος ενισχύεται ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς να εντοπίσετε αυτούς τους δύσκολους στόχους. 

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Μπορείτε άνετα να ψάξετε για 25-30 ώρες με την μπαταρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Velox. Προσφέρει την δυνατότητα για μια αναζήτηση χωρίς διακοπές που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για χρήση σε τοποθεσίες όπου υπάρχουν περιορισμοί στην φόρτιση μπαταρίας.




 




Πηνίο μεγάλου βάθους 39x45 εκατοστά (15.3"x17.7" ιντσών) Σχεδιασμένο ειδικά για αυτούς που επιθυμούν αναζήτηση σε μεγάλα βάθη. Το πηνίο αυτό παρέχει ένα σημαντικό ποσοστό αύξησης στο βάθος εντοπισμού σε σχέση με το τυπικό πηνίο αναζήτησης. Επιπρόσθετα με αυτό το πηνίο είστε σε θέση να σαρώνετε μεγάλη επιφάνεια εδάφους και να εντόπιζετε στόχους πιο γρήγορα. 

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη εννέα μείον τρία =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία